“Vacanta cu autorulota” este din ce in ce mai mult intalnita si in Romania!

Iata cum a inceput povestea noastra: In urma cu cativa ani, niste prieteni s-au urcat intr-o autorulota si au plecat aproape un an in Europa cu cei trei copii ai lor. Atunci am fost foarte aproape de a ii insoti in nebunia asta, dar adevarul este ca nu am avut suficient de mult curaj:). Cu toate ca nu stiam ce implica o asemenea calatorie ne-am dat seama repede ca “Vacanta cu autorulota” este un vis pe care il au foarte multi !
Atunci am inceput sa studiem, sa evaluam ce trebuie facut ca sa ajutam cat mai multe familii sa-si traiasca un asemea “vis intr-o casa pe roti” si acum putem face asta!
Oricine merita sa faca o călătorie de neuitat cu partenerul de viață, cu familia, sau prietenii!
Cu Travel Campers visele devin realitate. Puteți închiria pe termen lung și scurt autorulote pentru orice plan de călătorie.

Acum si tu poti sa Inchiriezi autorulota si pleci unde vrei, fara limita de kilometri, cu pregatiri minime, fără prea multe planuri, cu opriri spontane pentru a admira peisaje de poveste !
Inchiriem Autorulote de ultima generatie, produse in 2017, cu dotari de exceptie pentru orice perioada din an (vara -iarna).
Daca doriti sa vedeți poze cu interiorul sau exteriorul unei autorulote gata de plecare atunci da Click aici!
Dacă doriți să călătoriți mai mult de două luni, puteți economisi pana la 50% din costurile normale de închiriere.

Asteptam solicitarile voastre!